Pilot IntelliLED met SmartwayZ.NL

  • IntelliLED
  • SmarwayZ.NL

Deel dit artikel

De vijfde editie van Mobility Lab is succesvol afgesloten. Uit maar liefst 65 aanmeldingen in binnen- en buitenland werden 25 startups geselecteerd voor hét startup-programma op het gebied van mobiliteit. Na speeddates met meer dan 100 potentiële launching customers verzekerden 12 startups zich van een samenwerking met een eerste opdrachtgever. 4 pilots vinden plaats in Zuid-Nederland. Tot nu toe is er meer dan 34 miljoen euro aan funding opgehaald door de 75 deelnemers uit alle vijf edities.

De dynamische LED-wegmarkering van startup IntelliLED is geschikt om richting en/of geleiding te geven op parkeerplaatsen. Deze wegmarkering zal in het voorjaar van 2022 onder andere worden geplaatst op InnovA58, het testtraject van Rijkswaterstaat en SmartwayZ.NL op de A58 in Noord-Brabant.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
20-03-2022

Pilot Semiotic Labs met gemeente Rotterdam

De sensoren van Semiotic Labs monitoren momenteel de Erasmusbrug en de Binnenhavenbrug en geven het tijdig aan als onderhoud noodzakelijk is.

18-03-2022

Pilot DeltaTower met Heijmans

DeltaTower hield bij Heijmans een demo met een duurzaam systeem voor communicatie via onder andere matrixborden en bewegwijzering.