Een samenwerking met mooi resultaat

  • Mobility Lab

Deel dit artikel

Op woensdag 23 november vond het laatste Mobility Lab event van dit jaar plaats voor de startups bij Connekt in Delft. Tijdens het #ConnektAffiliationEvent kregen onze startups de kans om in contact te komen met het netwerk van Connekt.

De middag werd geopend met een welkom door Peter de Wever (MT lid van Connekt). Daarna gaf onze eigen Lotte Senior (Startup Manager) een introductie van de start-ups van Mobility Lab, waarna Tom van Dam en Sybe Andringa(projectmanagers van Connekt) een uitleg gaven over het Affiliation programma en de inspiratie van de samenwerking met Mobility Lab.

De aanwezigen startups Green Caravan, Solution Air, Sensor Maritimeappacar, Student MobilityScenWise, Real-Time Road Inspection BV, MyMove en Last Mile eMobility hielden eerst elk een korte pitch van 2 minuten waarin zij hun idee en hulpvraag presenteerden. Na deze pitches ging de marktplaats open en kon men in vier rondes van elk 10 minuten nader kennismaken met de startups. De sessie werd plenair afgerond met de vraag aan de Connekt leden welke startups zij willen coachen vanuit hun expertise en welke startups een tweejarig lidmaatschap van Connekt krijgen aangeboden. Na afloop was er uiteraard tijd voor een hapje en een drankje.

Mobility Lab deelnemers Sensor Maritime, Green Caravan en Real-Time Road Inspection zijn de gelukkigen die een coaching traject krijgen van een aantal Connekt leden, mét een tweejarig lidmaatschap voor de Connekt Affiliation groep. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen Connekt en Mobility Lab.

Ander nieuws

Bekijk ouder nieuws
11-04-2022

Flytz Mobility start pilot!

Driehonderd studenten testen vanaf dinsdag een nieuw reisproduct. Ze hoeven niet langer meer in te checken met hun ov-chipkaart, maar maken gebruik van een app. Ze kunnen daarmee ook deelvervoersmiddelen huren.

08-10-2020

Startups samen aan de slag met hun vraagstukken!

Op donderdag 8 oktober kwamen startups van Mobility Lab, alumni en diverse experts op het gebied van mobiliteit en hr online samen voor de eerste Fixersessie. In deze sessie gingen ze samen aan de slag met de vraagstukken waar de startups tegenaan lopen. Zo fixen we dat!