Pilot Amber Mobility met Fontys

  • Amber Mobility
  • Fontys

Deel dit artikel

Afgelopen vrijdag is de pilot gestart met de elektrische deelauto’s van Amber. De BMW i3’s worden op campus Rachelsmolen (Eindhoven) en campus Stappegoor (Tilburg) aangeboden voor medewerkers die een auto nodig hebben om naar werkafspraken te gaan.

De pilot is nu al een groot succes. Veel collega’s hebben bij Amber een account aangemaakt waarmee ze een reservering kunnen doen. Dat is goed nieuws. De keerzijde is dat de Amber-auto’s die voor Fontys beschikbaar zijn nu grotendeels zijn gereserveerd. Fontys en Amber zijn in gesprek over de mogelijkheid om meer auto’s in te zetten op Rachelsmolen en Stappegoor.

Om te voorkomen dat we collega’s moeten teleurstellen en reserveringen moeten gaan weigeren, laten we nu tijdelijk geen nieuwe gebruikers toe. Je kunt bij Amber nog wel steeds een aanvraag doen voor een account, maar activering daarvan laat nog even op zich wachten. Zodra er weer auto’s beschikbaar zijn, worden er weer nieuwe gebruikers toegelaten.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
20-03-2022

Pilot Juuve met Timmerhuis

Begin dit jaar is het Timmerhuis ge-Juuved. Mensen die in het gebouw wonen of werken hebben daardoor geen eigen auto meer nodig.

16-03-2022

Pilot LEAP24 met Connexxion

Samen met één van de grootste personenvervoerders van Nederland test Leap24 een laadplein voor elektrische taxibussen.