Pilot Amber Mobility met Fontys

  • Amber Mobility
  • Fontys

Deel dit artikel

Afgelopen vrijdag is de pilot gestart met de elektrische deelauto’s van Amber. De BMW i3’s worden op campus Rachelsmolen (Eindhoven) en campus Stappegoor (Tilburg) aangeboden voor medewerkers die een auto nodig hebben om naar werkafspraken te gaan.

De pilot is nu al een groot succes. Veel collega’s hebben bij Amber een account aangemaakt waarmee ze een reservering kunnen doen. Dat is goed nieuws. De keerzijde is dat de Amber-auto’s die voor Fontys beschikbaar zijn nu grotendeels zijn gereserveerd. Fontys en Amber zijn in gesprek over de mogelijkheid om meer auto’s in te zetten op Rachelsmolen en Stappegoor.

Om te voorkomen dat we collega’s moeten teleurstellen en reserveringen moeten gaan weigeren, laten we nu tijdelijk geen nieuwe gebruikers toe. Je kunt bij Amber nog wel steeds een aanvraag doen voor een account, maar activering daarvan laat nog even op zich wachten. Zodra er weer auto’s beschikbaar zijn, worden er weer nieuwe gebruikers toegelaten.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
16-03-2022

Pilot Studio RAP met provincie Noord-Brabant

Studio RAP gaat met de Provincie Noord- Brabant een ontwerpend onderzoek doen naar het station Lage Zwaluwe.

16-03-2022

Pilot Dreamwaves met High Tech Campus

Start-up Dreamwaves experimenteert op de High Tech Campus in Eindhoven met een app die je navigeert naar je bestemming op basis van slimme geluiden.