Launching customers

Op zoek naar een mobiliteitsoplossing? Wellicht heeft een van onze startups hierop het antwoord! Meld je aan en wij zorgen voor een ideale match. Samen ontwikkelen wij een innovatieve pilot op maat voor jouw organisatie en brengen we de mobiliteitsoplossing van de tekentafel naar de praktijk. Sinds 2017 gingen meer dan 200 organisaties en bedrijven je voor.

Gemeente Gemert-Bakel

De HAVN van Streetwaves is de fietsenstalling van de toekomst. Het is een locker, een lader en fietsenstalling in één. Streetwaves gaat deze fietsenstalling testen in de Noord-Brabantse gemeente Gemert Bakel.

Dura Vermeer

RLG maakt een duurzame afwerking van wegen en fietspaden en gebruikt daarbij gerecycled glas in plaats van steenslag. Het product getest in het laboratorium van Dura Vermeer, waarna het ingezet kan worden in grootschalige onderhoudscontracten.

High Tech Campus

Start-up Dreamwaves experimenteert op de High Tech Campus in Eindhoven met een app die je navigeert naar je bestemming op basis van slimme geluiden.

Stichting Welzijn Ouderen

De eerste vier Scoozy’s zijn verkocht en er liggen veertig testaanvragen. Leden van Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse testten het eerste prototype. Op basis van hun feedback zijn een paar aanpassingen gedaan en nu is Scoozy klaar om de weg op te gaan.

Hub 010

Bij HUB010 aan de stadsrand van Rotterdam is het mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. Het bedrijf is blij met de komst van Mego Mobility. Joost de Maat van HUB010: “Op onze locatie hebben we de mogelijkheid ladingen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden naar één van onze emissievrije voertuigen.”

DELA

De missie van Klup is om mensen met elkaar te verbinden binnen een actieve community. Dit sluit vrijwel naadloos aan bij het gewaagde doel van DELA om meer betekenis te geven aan het leven van haar leden.

Gemeente Venlo

Leuk als je bij het binnenrijden van een stad kunt lezen hoeveel parkeerplekken er nog beschikbaar zijn. Mooier zou het zijn als je automatisch naar een voor jou gereserveerde parkeerplek zou kunnen rijden. In 2019 hielp Peazy de gemeente Venlo met beslissingen op gebied van hun parkeerbeleid.

PostNL

Dertig vrachtwagens van transportbedrijf Zwatra en 25 bestelbusjes van PostNL zijn uitgerust met het systeem van SD Insights.

Emons

De laatste testcase bestaat uit een praktijkproef van vier maanden in samenwerking met onder andere Vos Logistics uit Oss en Emons Group uit Milsbeek. Het doel van deze samenwerking is het verzamelen van data ten behoeve van de productie en de certificering van SolarOnTop.