High Tech Campus

  • High Tech Campus

Deel dit artikel

Zien met je oren. Het kan. Start-up Dreamwaves experimenteert op de High Tech Campus in Eindhoven met een app die je navigeert naar je bestemming op basis van slimme geluiden. 

Dreamwaves heeft een intuïtieve navigatie-app ontwikkeld om mensen door het verkeer te leiden, simpelweg door geluiden te volgen. De start-up timmert hard aan de weg en heeft gebruikers nodig om hun ervaringen terug te koppelen en die te verwerken in de verdere ontwikkeling van de app, die waveOut heet.

High Tech Campus Eindhoven gaat die mogelijkheid bieden. Het doel is om de campus toegankelijker te maken voor blinden en slechtzienden, maar ook voor gebruikers die geen visuele beperking hebben. Zij kunnen zich met behulp van de app ook gemakkelijk van het ene gebouw naar het andere gebouw bewegen.

Andere launching customers

Bekijk alle launching customers

Dura Vermeer

RLG maakt een duurzame afwerking van wegen en fietspaden en gebruikt daarbij gerecycled glas in plaats van steenslag. Het product getest in het laboratorium van Dura Vermeer, waarna het ingezet kan worden in grootschalige onderhoudscontracten.

Gemeente Gemert-Bakel

De HAVN van Streetwaves is de fietsenstalling van de toekomst. Het is een locker, een lader en fietsenstalling in één. Streetwaves gaat deze fietsenstalling testen in de Noord-Brabantse gemeente Gemert Bakel.