Inschrijvingen Mobility Lab 2021 geopend

Deel dit artikel

De inschrijvingen voor Mobility Lab 2021 zijn geopend. Ondernemers die hun concept willen testen in de praktijk kunnen zich tot en met 5 mei aanstaande aanmelden voor hét startup-programma op het gebied van mobiliteit. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Mobility Lab koppelt ondernemers in een programma van negen maanden aan een aansprekende eerste klant, waar ze hun innovatie kunnen bewijzen in de praktijk. In de vier voorgaande edities leidde het programma tot ruim 17 miljoen euro aan funding en honderden banen. Bekende deelnemers uit eerdere edities zijn onder meer Cargoroo, Felyx, Amber en Juuve.

Mobility Lab is een initiatief van twee mobiliteitsprogramma’s: De Verkeersonderneming uit de regio Rotterdam en SmartwayZ.NL dat zich focust op Zuid-Nederland. Beide programma’s zijn samenwerkingsverbanden met diverse overheden en partners en richten zich op een betere bereikbaarheid van hun regio. Dit jaar is ook de provincie Limburg aangesloten als partner. Mobility Lab is opgericht in 2017 en lanceert in 2021 de vijfde editie.

Meer informatie over het programma vind je op www.mobilitylab.nl. Startups kunnen zich inschrijven via: https://inschrijven.mobilitylab.nl/.

Ander nieuws

Bekijk ouder nieuws
02-03-2021

Gezocht: startups die klaar zijn om te testen

Na 4 succesvolle edities werd op 1 maart Mobility Lab 2021 gelanceerd. Startups met een innovatief idee op het gebied van mobiliteit kunnen zich vanaf nu aanmelden

16-05-2022

Kickstarter Figo scheurt naar nieuwe investeringsronde.

Driehonderd studenten testen vanaf dinsdag een nieuw reisproduct. Ze hoeven niet langer meer in te checken met hun ov-chipkaart, maar maken gebruik van een app. Ze kunnen daarmee ook deelvervoersmiddelen huren.