Streetwaves

De HAVN is de fietsenstalling van de toekomst, een concept. Het is een locker. En een lader. En ja, ook een fietsenstalling.

De HAVN is de fietsenstalling van de toekomst, een concept. Het is een locker. En een lader. En ja, ook een fietsenstalling. Alles-in-één. Comfortabel, ergonomisch, veilig, en helemaal aansluitend bij de leefwereld van de langeafstandsfietser.

Met een elektronisch slot voor de locker én de fiets. Het e-slot wordt door de gebruiker met een App aangestuurd. Alles digitaal beveiligd met een alarm-service. In de HAVN zit een spiegel verwerkt om je haar goed te leggen en je lippen te stiften. Het is de plek waar (snelle) e-bikers weer in wandelaars veranderen. “Where mobility meets everyday life.”

De (snelle) e-biker die aangetrokken is door het rijcomfort (ondersteund bij het trappen, geen zweet). Deze (snelle) e-biker draagt een helm, fluokledij, stevige handschoenen, heeft extra regenkledij bij. In tegenstelling tot een klassieke langeafstandsfietser draagt zo’n e-biker geen sportieve broek of moet niet douchen bij aankomst. Zij of hij stapt van de fiets af zoals die ervoor uit de auto stapte. Gekleed in gewone kleding verwacht zo’n fietser bij aankomst hetzelfde comfort als wat hij ervaart bij het aankomen met een wagen. Komt toe op het werk, bibliotheek, ziekenhuis, winkelstraat, concertzaal, restaurant, universiteit, hogeschool, station, flatgebouw, dokter, …

De service van de HAVN voor de uitdagingen van de (e)biker, zols het veilig achterlaten van dure e-bikes, detecteren van diefstal, geen beschadiging door andere fietsen en laadt gemakkelijk op.