DEEL

Met DEEL willen we ruimte maken voor een mooi leven in de drukke stadsbuurten. Dat doen we door dátgene te verminderen dat het meest in de weg zit: auto’s. Onze prachtige wijken staan – met nadruk op staan – namelijk bomvol vierwielers. Vaak worden ze véél te weinig gebruikt. Dat is niet alleen zonde van je geld, maar ook van de ruimte.

Met DEEL willen we ruimte maken voor een mooi leven in de drukke stadsbuurten. Dat doen we door dátgene te verminderen dat het meest in de weg zit: auto’s. Onze prachtige wijken staan – met nadruk op staan – namelijk bomvol vierwielers. Vaak worden ze véél te weinig gebruikt. Dat is niet alleen zonde van je geld, maar ook van de ruimte. Maar we hebben ze wel nodig om af en toe weg te gaan. Dus waarom delen we auto’s dan niet?

DEEL helpt buren met samen auto’s bezitten: autodelen. Het recept: 1 buurtcoöperatie, een handjevol gloednieuwe leasebakken plus een flinke snuf eigen verantwoordelijkheid. Ingewikkeld? Zeker. Maar door onze tools & begeleiding kunnen jij en je buren direct aan de slag. Zo heb je meer ruimte voor de leuke dingen des levens in je buurt!