Coding the Curbs

Met Coding the Curbs kunnen bedrijven, bezorgers, vervoerders en servicemonteurs gemakkelijk een eigen laad- en losplek reserveren. Op een moment wanneer zij het nodig hebben.

Coding the Curbs maakt parkeer- en laad-en losplekken boekbaar. Bedrijven, bezorgers, vervoerders en servicemonteurs kunnen gemakkelijk een eigen plek reserveren.

Coding the curbs is bedoeld voor gemeenten én voor elk bedrijf wat in de stad moet zijn met auto, bus of vrachtwagen. Op een moment wanneer zij het nodig hebben. Het werkt snel, simpel en veilig. Daarnaast biedt het zekerheid en gemak.

Ruimtegebrek in de stad voor werk parkeren: 30% van al het verkeer congestie in steden is het resultaat van chauffeurs op zoek naar een parkeerplaats. Maarliefst 10% van de uitstoot in steden door logistiek verkeer komt door zoekende en wachtende busjes en vrachtwagens. En er worden in de 4 grote steden in Nederland een half miljoen verkeersboetes uitgeschreven per jaar. Bovendien verdwijnen er in Amsterdam 10.000 parkeerplaatsen voor 2025. En klap op de vuurpijl: logistiek gaat de komende 5 jaar groeien met 40% in de binnensteden.