Launching customers

Op zoek naar een mobiliteitsoplossing? Wellicht heeft een van onze startups hierop het antwoord! Meld je aan en wij zorgen voor een ideale match. Samen ontwikkelen wij een innovatieve pilot op maat voor jouw organisatie en brengen we de mobiliteitsoplossing van de tekentafel naar de praktijk. Sinds 2017 gingen meer dan 200 organisaties en bedrijven je voor.

Emons

De laatste testcase bestaat uit een praktijkproef van vier maanden in samenwerking met onder andere Vos Logistics uit Oss en Emons Group uit Milsbeek. Het doel van deze samenwerking is het verzamelen van data ten behoeve van de productie en de certificering van SolarOnTop.

PostNL

Dertig vrachtwagens van transportbedrijf Zwatra en 25 bestelbusjes van PostNL zijn uitgerust met het systeem van SD Insights.

Gemeente Helmond

Pontiflex plaatste twee duurzame, biocomposieten bruggen voor fietsers en voetgangers in gemeente Helmond.

RET

Envinity bouwde een luchtzuiveringsunit die schadelijke fijnstof uit de lucht kan filteren. Dit doen ze door een afgemeten hoeveelheid ionen in de lucht te schieten. Deze startup gaat binnenkort aan de slag met de RET in Rotterdam.

Port of Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam en FlickBike zijn een pilot gestart met deelfietsen. Deze deelfietsen staan bij alle bushaltes van Connexxion in de Botlek en kunnen gebruikt worden voor het laatste stuk naar het werk.

Ahoy Rotterdam

Samen met startup
Tiler deed Ahoy Rotterdam een pilot waarbij ze de oplaadtegel voor e-bikes uitprobeerden.

High Tech Campus

Start-up Dreamwaves experimenteert op de High Tech Campus in Eindhoven met een app die je navigeert naar je bestemming op basis van slimme geluiden.

A. Jansen B.V.

A. Jansen B.V. stelt 1 of 2 vrachtwagens ter beschikking waar de achteras ingebouwd gaat worden. De reguliere diesel aangedreven vrachtwagens worden gemonitord en met GPS technieken gevolgd. Dit zal ook met de vrachtwagens met de Smesh-E-Axle gaan gebeuren.

Irado

Onlangs startte ByeWaste een pilot in Vlaardingen waarbij ze een ophaalsysteem introduceerden dat het voor inwoners makkelijker maakt om elektronisch afval te recyclen. Via een app kunnen ze aangeven wat ze willen deponeren, een algoritme berekent vervolgens de meest efficiƫnte route en momenten voor het ophalen van het afval door de verwerker (Irado).