Launching customers

Op zoek naar een mobiliteitsoplossing? Wellicht heeft een van onze startups hierop het antwoord! Meld je aan en wij zorgen voor een ideale match. Samen ontwikkelen wij een innovatieve pilot op maat voor jouw organisatie en brengen we de mobiliteitsoplossing van de tekentafel naar de praktijk. Sinds 2017 gingen meer dan 200 organisaties en bedrijven je voor.

Gemeente Rotterdam

Felyx, dat elektrische deelscooters aanbiedt voor €0,30 per minuut, liet weten inmiddels een duizelingwekkend aantal van 324 scooters in Rotterdam te hebben rondrijden.

RET

Envinity bouwde een luchtzuiveringsunit die schadelijke fijnstof uit de lucht kan filteren. Dit doen ze door een afgemeten hoeveelheid ionen in de lucht te schieten. Deze startup gaat binnenkort aan de slag met de RET in Rotterdam.

Heijmans

DeltaTower hield bij Heijmans een demo met een duurzaam systeem voor communicatie via onder andere matrixborden en bewegwijzering.

Sandd

CycleSpark tekende een samenwerkingsovereenkomst met bezorgbedrijf Sandd, dat gaat rijden met de extra grote, elektrische vrachtfiets van CycleSpark.

Provincie Zuid-Holland

Wise deed dit najaar een pilot bij een gemeente in Zuid-Holland. De startup biedt een app waarmee de hybride werker een flexibele en lokale werkplek zoekt, vindt en boekt.

Gemeente Helmond

Pontiflex plaatste twee duurzame, biocomposieten bruggen voor fietsers en voetgangers in gemeente Helmond.

Erasmus MC

De komende maanden gaat Mobility Lab deelnemer Mobimiles aan de slag om duurzaam reisgedrag onder medewerkers van het Erasmus MC te belonen.

Gemeente Rotterdam

Parkeagle zal 1.000 vergunninghouders voorzien van een mobiele applicatie waarin zij real-time de vrije parkeerplaatsen kunnen vinden.

Hub 010

Bij HUB010 aan de stadsrand van Rotterdam is het mogelijk om het last-mile traject met emissievrije voertuigen uit te voeren. Het bedrijf is blij met de komst van Mego Mobility. Joost de Maat van HUB010: “Op onze locatie hebben we de mogelijkheid ladingen te consolideren, tijdelijk in opslag te nemen of over te laden naar één van onze emissievrije voertuigen.”