ViaTim

Pakketten ontvangen, verzenden en retourneren op jouw moment via buurtgenoten. Dat is ViaTim in een notendop. Om dit mogelijk te maken bouwen wij aan een netwerk van ViaPunten.

Wat is ViaTim
Gemak van moderne (online) oplossingen bezorgd op jouw moment aan jouw voordeur uit jouw buurt. ViaTim komt voort uit de frustratie dat als je iets online besteld het pakket bezorgd wordt op een moment dat je niet thuis bent. Dan moet je naar een afhaalpunt met beperkte openingstijden of wachten tot het pakket morgen weer aangeboden wordt.

Wat doet ViaTim
ViaTim verbind online flexibiliteit met de fysieke wereld. Om te voorkomen dat je nog een pakketje moet missen maakt ViaTim gebruik van ViaPunten. Een ViaPunt is een buurtgenoot die thuis is om pakketten te ontvangen en waar je dit pakket ‘s avonds kunt ophalen of die het op jouw moment bij jou thuisbezorgd. Zo hoef je nooit meer een pakketbezorging te missen.

Wil je iets retourneren geen probleem, ViaTim haalt het te verzenden pakket bij jou thuis op, verpakken, labelen en verzenden deze.

De testers
ViaTim heeft inmiddels 15 ‘sociale pick-up points’ (de ViaPunten) in Rotterdam.

Onlangs verscheen er een artikel over ViaTim bij ZuidWest TV.

Bekijk de uitzending

Video

Foto