Revolve Wheel

Revolve Wheel benadert de rolstoel op een nieuwe revolutionaire manier, waardoor het ‘s werelds eerste actieve rolstoel is die voldoet aan de normen van een universele beperking van de afmetingen van handbagage.

Revolve Air benadert de rolstoel op een nieuwe revolutionaire manier, waardoor het ‘s werelds eerste actieve rolstoel is die voldoet aan de normen van een universele beperking van de afmetingen van handbagage.

Het vouwt in dezelfde hoeveelheid tijd als een gewone opvouwbare rolstoel, maar het bespaart tot 60% meer ruimte wanneer beide revolutionaire 24 inch opvouwbare wielen samen met de zitting en de rugleuning langs dezelfde naaf inklappen, wat een unieke compactheid en transporteerbaarheid garandeert, nergens anders gevonden. Met deze mogelijkheid kan de gebruiker gemakkelijk reizen met alle soorten privé- en openbaar vervoer.

De missie is om Revolve Air aan te bieden aan alle actieve rolstoelgebruikers, die dagelijks pendelen en reizen. Revolve Air-eigenaren de vrijheid geven om zich vrij te verplaatsen met alle soorten privé- en openbaar vervoer. Dit is een doorbraak die een bevrijdend effect kan hebben op rolstoelgebruikers. De tweede is dat Revolve Air een unieke en revolutionaire verhuurruimte ontwikkelt om de rolstoelservice in de openbare ruimte, internationale en nationale luchthavens over de hele wereld te verbeteren, en Revolve Air op huurbasis aan te bieden, waardoor reizen veel soepeler verlopen.

De vrijheid om te bewegen en te reizen is iets wat velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen. Voor degenen die een rolstoel moeten gebruiken, zijn de uitdagingen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd reëel en verder dan wat velen misschien denken. De grootte van de stoel en de wielen kunnen bijvoorbeeld het instappen in auto’s, treinen en vliegtuigen een extreme uitdaging maken, waarbij constant hulp van anderen nodig is. Revolve air wil actieve rolstoelgebruikers meer zelfstandigheid en vrijheid garanderen, zodat ze kleine auto’s kunnen besturen en de rolstoel uren voor de vlucht niet meer op de luchthaven hoeven in te checken.