MUV B Corp

MUV biedt een entertainmentplatform dat veilige, duurzame en slimme mobiliteit kan transformeren in een sportgame. Via de MUV-app kunnen organisaties de transitie naar duurzamere gewoontes stimuleren door middel van verzamelde mobiliteitsgegevens.

MUV biedt een entertainmentplatform dat veilige, duurzame en slimme mobiliteit kan transformeren in een sportgame.

Via de mobiele app van MUV kunnen merken en organisaties de transitie naar duurzamere gewoontes op dat moment stimuleren door middel van de verzamelde mobiliteitsgegevens, ondersteuning krijgen bij het nemen van beslissingen over mobiliteit en, dankzij een ISO 14064-2-gecertificeerde methode, CO2-besparingen certificeren. Mobiliteitsgegevens verzameld en geanonimiseerd worden vrijgegeven als bruikbare open gegevens om onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid en activisme te helpen.

MUV biedt particuliere scholen, universiteiten, bedrijven, overheidsdiensten en grote merken de mogelijkheid om zich bij ons MUVement aan te sluiten en belangrijke spelers te worden in de strijd tegen klimaatverandering. De kernactiviteit van het bedrijf is het verkopen van een reeks digitale diensten, mogelijk gemaakt door het MUV-platform, om entertainment te bieden tijdens de dagelijkse stedelijke mobiliteitsactiviteiten van werknemers, studenten of gewone burgers, het meten van impact en het verzamelen van mobiliteitsgegevens, en ook om nieuwe klanten en vergroot de naamsbekendheid op het gebied van duurzaamheid.

De transportsector is de snelst groeiende bron van CO2-uitstoot in de EU. Het is verantwoordelijk voor 24,6% van de broeikasgasemissies en 46% daarvan is afkomstig van het personenvervoer over de weg. Desalniettemin, mede door de covid-19-crisis die ons gedrag en bewustzijn ingrijpend heeft veranderd, zijn burgers nu meer dan ooit bewust en klaar om hun gewoonten te veranderen, en willen ze dat merken en instellingen actief worden betrokken. Dat is de reden waarom markttrends zeggen dat merken ernaar zullen streven gemeenschappen en ervaringen op te bouwen die verband houden met deze waarden, en opkomende tools en strategieën zullen gebruiken om creativiteit en participatie van hun sociale volgers te bevorderen.