Juuve

Maak van jouw auto een deelauto, zodat je hem kan delen met buren of bedrijven. Onze app vervangt de autosleutel en regelt de administratie. Deel een auto, deel de kosten.

Voor wie is Juuve
Er is een continue vraag naar mobiliteit, maar tegelijkertijd staan auto’s van autobezitters voor het overgrote deel van de dag stil. Aan de andere kant zijn er mensen die incidenteel gebruik willen maken van een auto. Door deze twee ‘uitdagingen’ bij elkaar te brengen wordt er een oplossing geboden die beide partijen een win-win situatie biedt. Alleen voor de mobiliteit die je echt gebruikt.

Juuve is ook geschikt voor bedrijven die duurzame ambities willen nastreven.

Hoe werkt het
In de auto’s wordt het Juuve systeem ingebouwd. Via dit systeem kunnen auto’s via een app worden geopend en gereserveerd. De bezettingsgraad van de auto groeit en tegelijkertijd kan de autobezitter verdienen aan deze ritten.

Waar wordt dit getest
Inmiddels zijn de eerste auto’s in het het centrum van Rotterdam voorzien van een e-lock Juuve, een systeem waarmee autodelen nog makkelijker is geworden. Daarnaast is er een wachtrij van auto’s die gereed zijn om te starten met het systeem.

Video

Foto