Joyn Mobility

Joyn helpt bij het overbruggen van de kloof tussen de motivatie van individuen om groener te pendelen en de onbenutte kansen van werkgevers om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun potentieel.

Joyn helpt bij het overbruggen van de kloof tussen de motivatie van individuen om groener te pendelen en de onbenutte kansen van werkgevers om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun potentieel.

De service biedt HR-managers de mogelijkheid om hun personeelskosten te plannen met een overzicht van pendel patronen en budgetten. Het DNA van Joyn is het algoritme dat het potentieel van groen woon-werkverkeer in elk afzonderlijk geval berekent. Op deze manier kunnen de obstakels bij het bereiken van het potentieel worden geïdentificeerd en aangepakt door werkgevers met stimuleringsplannen, steden met een betere infrastructuur en forensen die langdurige gedragsveranderingen doorvoeren.

Met een granulaire aanpak van knelpunten bij het overstappen op groenere alternatieven, biedt het platform de mogelijkheid om op schaal te personaliseren. Werknemers gebruiken de app voor zelfrapportage van woon-werkverkeer en uitgaven. Bovendien zal groen woon-werkverkeer worden gestimuleerd door werknemersregelingen in samenwerking met HR-managers en een game-based learning zal de gebruikers in staat stellen zich meer bewust te worden van de kleine veranderingen die hen helpen nieuwe persoonlijke mijlpalen te bereiken.

Het unieke verkoopargument van het product is de personalisatie van de gegevensverzameling op basis van uw woon-werkverkeer en een aanbevelingssysteem dat is gekoppeld aan het employee benefits-systeem. Traditionele mobiliteitsapps gaan niet verder dan het faciliteren van de dienst. Joyn gaat nog een stap verder in het helpen veranderen van gedrag rond wat een gemeenschap van mensen is die gezamenlijk de reis zullen “verheugen” om het woon-werkgedrag te veranderen. Hun inzet als collectief (bijvoorbeeld werknemers in een bedrijf of een buurtvereniging) zal de besluitvorming van de individuen vormgeven en iedereen in de groep helpen op niveau te komen.