IM Efficiency

IM Efficiency wil vrachtvervoer over de weg verduurzamen en heeft hiervoor een solar systeem voor vrachtwagens ontwikkeld, de SolarOnTop. Schone elektriciteit wordt opgewekt via flexibele zonnepanelen op het dak van de oplegger.

IM Efficiency wil vrachtvervoer over de weg verduurzamen en heeft hiervoor een solar systeem voor vrachtwagens ontwikkeld, de SolarOnTop. Schone elektriciteit wordt opgewekt via flexibele zonnepanelen op het dak van de oplegger. Het gaat om een besparing tot 5,5% brandstof. Tijdens de rit hoeft de dynamo minder hard te werken en tijdens de pauze hoeft de wagen niet meer stationair te draaien.

Bij IM Efficiency willen we de mobiliteitstechnologieën van morgen creëren. We hebben een passie voor het verbeteren van de efficiëntie in de sector vrachtvervoer over de weg. De technologische vooruitgang van vandaag stelt ons in staat om zware voertuigen duurzaam te maken met niet-conventioneel denken.

We zijn een innovatief technologiebedrijf met R&D-activiteiten in zowel hardware als software, gericht op het verminderen van de uitstoot van vrachtwagens en opleggers. Met de introductie van onze eerste commerciële technologie, de SolarOnTop, krijgen transportbedrijven een goedkope oplossing aangeboden om het brandstofverbruik van hun voertuigen onmiddellijk te verlagen.