Flytz Mobility

Flytz biedt een seamless reiservaring voor jonge mensen. Dit doen ze voor zowel studenten, als young urban professionals die net klaar zijn met hun studie.

Flytz Mobility biedt een seamless reiservaring voor jonge mensen. Dit doen ze voor zowel studenten, als young urban professionals die net klaar zijn met hun studie.

Ze doen niet aan ingewikkelde declaratie formulieren, tankpassen en inefficiƫnte reiskaarten. Wat ze wel bieden is een simpel en seamless platform, waarin de (young) urban professional op basis van een mobiliteitsbudget zowel van traditioneel OV als duurzaam en innovatief deelvervoer kan gebruiken. Het resultaat is niet alleen een bijdrage aan een duurzamer klimaat, maar vooral een bijdrage aan de inzetbaarheid en welzijn van werknemers.

In eerste instantie is iedereen welkom om van de diensten van Flytz gebruik te maken. Wel is de dienst ingericht op basis van de reisbehoeftes van (young) urban professionals; de groep die woont en werkt in de stad, en de behoefte heeft om op flexibele, eigentijdse en bovendien duurzame manier van A naar B te reizen. Op deze manier ontvangen werknemers een reisproduct waarmee zij zelf de baas zijn.

Flytz is geboren vanuit een idealistisch oogpunt voor de lange termijn: duurzame en groene steden, waar een seamless mobiliteits ervaring wordt aangeboden. Door een combinatie van OV en deelvervoer op een zo flexibele, gebruiksvriendelijke en makkelijke manier aan te bieden, dempen we de prikkel om uit te wijken naar een vervuilende auto, kunnen we jonge mensen langer aan het OV binden en daarmee met elkaar bij dragen aan een groene en leefbare omgeving.