FlickBike

FlickBike is een deelfiets-verhuurdienst dat gebaseerd is op het toegang bieden tot een fiets voor een korte rit.

Hoe komt het dat het huren van een fiets zo moeilijk is? Waarom tijd besteden aan het zoeken naar een fietsverhuurstation of wachten bij een verhuurwinkel? Waarom zou u zich zorgen maken over het terugbrengen van een fiets naar een verhuurwinkel of dockingstation? Waarom hoge prijzen vooraf betalen terwijl je maar een paar minuten een fiets nodig hebt?

Met FlickBike heeft u de controle over uw reis. U bent het die moet beslissen wanneer en waar u een fiets gebruikt, ongeacht uw positie of bestemming. Start gewoon de mobiele app om uw dichtstbijzijnde FlickBike te vinden. U hoeft niet vooruit te plannen, FlickBikes worden willekeurig geparkeerd en zijn direct beschikbaar in de straten van de stad. Ontgrendel de fiets met de app door de QR-code te scannen en je kunt aan de slag. Maak je ook geen zorgen over het inleveren van de fiets, parkeer en zet hem gewoon op slot om je FlickBike op je bestemming uit te checken.

FlickBike zet zich in om professionals, forensen, studenten, toeristen en iedereen in Amsterdam een vlotte en directe fietservaring te bieden.