FIGO

Het platform FIGO biedt een volledig digitale oplossing voor het delen van mobiliteit en creëert tegelijkertijd een win-win voor de betrokken partijen.

Met FIGO kan iedereen de beste mobiliteitsdiensten vinden, delen en gebruiken. Het platform biedt een volledig digitale oplossing voor het delen van mobiliteit en creëert tegelijkertijd een win-win voor de betrokken partijen.

FIGO verhoogt de klanttevredenheid met een gemakkelijke gebruikersreis, verlaagt de vaste kosten aanzienlijk, geeft toegang tot de beste mobiliteitsdiensten en biedt een aanzienlijke omzetgroei voor aanbieders van gedeelde mobiliteit. Eén app, één aanmelding, al uw mobiliteit.

Zakelijke gebruikers willen landelijke dekking, verschillende mobiliteitstypen (bromfietsen, fietsen en auto’s) in één app en dat alles via Single Sign-on. Daarom vallen besluitvormers terug op leaseauto’s en kunnen ze niet voldoen aan de behoefte van hun werknemers om gebruik te maken van gedeelde mobiliteit. Een enorme gemiste kans in Nederland en daarbuiten. Onze dienst is daarom gericht op de zakelijke markt.

Wij lossen een tweezijdig probleem van vraag en aanbod op. De aanbieder van de deeldienst ziet onderbezetting op doordeweekse dagen omgezet worden in een gezonde omzetstroom. Zakelijke gebruikers wensen een landelijke oplossing, wat een enkele aanbieder niet weet te bieden. Aan de vraagkant bieden we gebruikers een volledig geïntegreerd mobiliteitsdashboard. Dit dashboard helpt HR en mobiliteit managers om budgetten te beheren, inzicht te krijgen in het gebruik en duurzaamheidsdoelstellingen bij te houden. De werknemer profiteert van een zakelijke oplossing die hij/zij privé ook kan gebruiken. Win-win-win.