Feetzdock

Een fietsenstalling kennen we allemaal wel. Maar Feetzdock is net even wat anders. Deze bijzondere fietsenstalling is geautomatiseerd en kan op een klein oppervlak veel fietsen opslaan. Feetzdock kan zowel bovengronds, ondergronds als op het water worden geplaatst.

Het probleem
We kennen allemaal wel plekken waar een tekort aan fietsstallingen is. Wat je vaak geldt voor dit soort plekken tegen komt is schade aan je fiets en fietsdiefstallen.

De oplossing
Feetzdock bied volledig geautomatiseerd fietsparkeren. De gebruiker kan dan veilig parkeren zonder dat iets of iemand aan of bij de fiets kan komen. Tevens is er ruimte voor extra bagage. Het is een geheel geautomatiseerde (ondergrondse en/of bovengrondse) fietsenstalling waarbij de fiets binnen zeer snel en eenvoudig geparkeerd en opgehaald kan worden (24 uur per dag), met een daaraan gekoppeld betalingssysteem.

De pilot
Momenteel wordt er een pilot met Feetzdock gedraaid bij het drukbezochte ov-knooppunt Meijersplein. Het prototype ,waarin plaats is voor 64 fietsen, wordt getest op gebruiksvriendelijkheid en de prijsstelling.

Video

Foto