Pilot VoorDeThuiswerkers met Ways2Go

  • VoorDeThuiswerkers
  • Ways2Go

Deel dit artikel

De vijfde editie van Mobility Lab is succesvol afgesloten. Uit maar liefst 65 aanmeldingen in binnen- en buitenland werden 25 startups geselecteerd voor hét startup-programma op het gebied van mobiliteit. Na speeddates met meer dan 100 potentiële launching customers verzekerden 12 startups zich van een samenwerking met een eerste opdrachtgever. Tot nu toe is er meer dan 34 miljoen euro aan funding opgehaald door de 75 deelnemers uit alle vijf edities. 

Ook startup VoorDeThuisWerkers deed een praktijktest. Samen met Ways2Go heeft VoorDeThuiswerkers dit najaar een test gedaan, waarbij ZZP’ers met de behoefte een werkruimte te huren (zonder vastigheid) gebruik konden maken van een leegstaande hotelkamer om te werken.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
20-03-2022

Pilot Scoozy met Stichting Welzijn Ouderen

Leden van Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse testten het eerste prototype. Op basis van hun feedback zijn een paar aanpassingen gedaan en nu is Scoozy klaar om de weg op te gaan.

20-03-2022

Pilot Juuve met Timmerhuis

Begin dit jaar is het Timmerhuis ge-Juuved. Mensen die in het gebouw wonen of werken hebben daardoor geen eigen auto meer nodig.