Pilot Juuve met Timmerhuis

  • MyWheels
  • Timmerhuis

Deel dit artikel

Het Timmerhuis, een multifunctioneel gebouw met onder meer appartementen, kantoren en winkelruimtes in het centrum van Rotterdam, is genomineerd voor de Job Dura Prijs 2018. De Stichting Job Dura Fonds ondersteunt en stimuleert initiatieven die de bebouwde omgeving van groot Rotterdam duurzaam innoveren en helpen opbloeien. Begin dit jaar is het Timmerhuis ge-Juuved.

Mensen die in het gebouw wonen of werken hebben daardoor geen eigen auto meer nodig. Via een app kunnen ze simpelweg een elektrische Juuve-auto openen (waardoor ze helemaal geen autosleutels meer nodig hebben) en betalen per kilometer en per minuut. De auto’s zijn gebonden aan de locatie en maken daardoor onderdeel uit van het gebouw zelf.

Juuve sloot zich in 2017 aan als startup bij Mobility Lab. Sinds het Timmerhuis-project is het bedrijf druk bezig om shared mobility te integreren bij nog meer gebouwen en wijken.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
20-03-2022

Pilot CycleSpark met Sandd

CycleSpark heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met bezorgbedrijf Sandd, dat de elektrische bakfiets van CycleSpark gaat besturen.

18-03-2022

Pilot eVoltify met de Efteling

EVoltify heeft al een proof of concept bij de Efteling gedaan dankzij Mobility Lab.