Pilot DeltaTower met Heijmans

  • DeltaTower
  • Heijmans

Deel dit artikel

Mobility Lab is een programma van de overheid waarin startende bedrijven met een mobiliteitsinnovatie negen maanden lang ondersteund worden. Tijdens het programma worden start-ups gekoppeld aan een eerste klant, bij wie ze hun idee mogen testen. In 2019 vond de derde editie van Mobility Lab plaats. In totaal meldden 70 start-ups en 40 organisaties met een mobiliteitsuitdagingen zich aan. Daaruit zijn de veertien beste start-ups geselecteerd, waaruit vervolgens dertien pilots zijn voortgekomen. Vijf daarvan vinden plaats in Brabant en Limburg, acht vinden plaats in de regio Rotterdam/Den Haag. Gezamenlijk haalden de start-ups 2,7 miljoen euro op aan funding.

DeltaTower hield bij Heijmans een demo met een duurzaam systeem voor communicatie via onder andere matrixborden en bewegwijzering.

Andere Pilots

Bekijk alle pilots
16-03-2022

Pilot We all Wheel met provincie Zuid-Holland

We all Wheel gaat in de provincie Zuid-Holland aan de slag met een campagne waarbij ze gebruik maken van extreme sporters en sociale media.

18-03-2022

Pilot Lightmotion BV met gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam werkt samen met Lightwell, een leverancier van intelligente straatverlichting aan een smartcity-hub.