Inschrijvingen Mobility Lab 2021 geopend

Deel dit artikel

De inschrijvingen voor Mobility Lab 2021 zijn geopend. Ondernemers die hun concept willen testen in de praktijk kunnen zich tot en met 5 mei aanstaande aanmelden voor hét startup-programma op het gebied van mobiliteit. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Mobility Lab koppelt ondernemers in een programma van negen maanden aan een aansprekende eerste klant, waar ze hun innovatie kunnen bewijzen in de praktijk. In de vier voorgaande edities leidde het programma tot ruim 17 miljoen euro aan funding en honderden banen. Bekende deelnemers uit eerdere edities zijn onder meer Cargoroo, Felyx, Amber en Juuve.

Mobility Lab is een initiatief van twee mobiliteitsprogramma’s: De Verkeersonderneming uit de regio Rotterdam en SmartwayZ.NL dat zich focust op Zuid-Nederland. Beide programma’s zijn samenwerkingsverbanden met diverse overheden en partners en richten zich op een betere bereikbaarheid van hun regio. Dit jaar is ook de provincie Limburg aangesloten als partner. Mobility Lab is opgericht in 2017 en lanceert in 2021 de vijfde editie.

Meer informatie over het programma vind je op www.mobilitylab.nl. Startups kunnen zich inschrijven via: https://inschrijven.mobilitylab.nl/.

Ander nieuws

Bekijk ouder nieuws
08-03-2021

Semiotic Labs haalt € 5 miljoen op!

Leiden, Netherlands-based Semiotic Labs, a provider of AI-driven predictive analytics, has announced that it has rebranded itself as Samotics and has also raised fresh capital.

16-05-2023

Van campus tot carrière: FIGO en Flytz bundelen krachten voor een duurzame mobiliteitsrevolutie

Twee mobiliteit start-ups, FIGO en Flytz Mobility, bundelen hun krachten om een leven lang duurzame mobiliteit te bieden - van de universiteitscampus tot aan de boardroom.