Inschrijvingen Mobility Lab 2021 geopend

Deel dit artikel

De inschrijvingen voor Mobility Lab 2021 zijn geopend. Ondernemers die hun concept willen testen in de praktijk kunnen zich tot en met 5 mei aanstaande aanmelden voor hét startup-programma op het gebied van mobiliteit. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Mobility Lab koppelt ondernemers in een programma van negen maanden aan een aansprekende eerste klant, waar ze hun innovatie kunnen bewijzen in de praktijk. In de vier voorgaande edities leidde het programma tot ruim 17 miljoen euro aan funding en honderden banen. Bekende deelnemers uit eerdere edities zijn onder meer Cargoroo, Felyx, Amber en Juuve.

Mobility Lab is een initiatief van twee mobiliteitsprogramma’s: De Verkeersonderneming uit de regio Rotterdam en SmartwayZ.NL dat zich focust op Zuid-Nederland. Beide programma’s zijn samenwerkingsverbanden met diverse overheden en partners en richten zich op een betere bereikbaarheid van hun regio. Dit jaar is ook de provincie Limburg aangesloten als partner. Mobility Lab is opgericht in 2017 en lanceert in 2021 de vijfde editie.

Meer informatie over het programma vind je op www.mobilitylab.nl. Startups kunnen zich inschrijven via: https://inschrijven.mobilitylab.nl/.

Ander nieuws

Bekijk ouder nieuws
03-12-2021

Mobility Lab: Parkeren als proeftuin

De autoverslaving van inwoners doet de wegen dichtslibben. Mobility Lab prikkelt gemeenten het vernuft van start-ups te beproeven om hun mobiliteitsproblemen en de ruimtedruk in de stad aan te pakken. Zo’n 25 gemeenten deden al mee.

07-12-2022

Een samenwerking met mooi resultaat

Op woensdag 23 november vond het laatste Mobility Lab event van dit jaar plaats voor de startups bij Connekt in Delft. Tijdens het #ConnektAffiliationEvent kregen onze startups de kans om in contact te komen met het netwerk van Connekt.