Schie

  • Schie

Deel dit artikel

Blue Line Logistics kondigde aan dat ze komend jaar een tweede type schip ontwikkelen, dat autonoom kan varen op waterstof. In het najaar is Blue Line Logistics gevraagd voor testvaarten op de Schie in Nederland.

“Deze rivier wordt momenteel niet meer gebruikt voor commerciële binnenvaart. In het najaar gaan we er gedurende enkele weken testvaarten maken tussen Rotterdam, Delft en Den Haag. We willen zowel bouwmaterialen als goederen voor stadsdistributie en afval vervoeren”, besluit Van Coillie.

Andere launching customers

Bekijk alle launching customers

Irado

Onlangs startte ByeWaste een pilot in Vlaardingen waarbij ze een ophaalsysteem introduceerden dat het voor inwoners makkelijker maakt om elektronisch afval te recyclen. Via een app kunnen ze aangeven wat ze willen deponeren, een algoritme berekent vervolgens de meest efficiënte route en momenten voor het ophalen van het afval door de verwerker (Irado).

Provincie Noord-Brabant

Studio RAP gaat met de Provincie Noord- Brabant een ontwerpend onderzoek doen naar het station Lage Zwaluwe. Zo willen ze onderzoeken wat er met de aantrekkingskracht van dit OV- punt gebeurt wanneer er qua comfort en uitstraling een upgrade wordt gedaan.