Niet lullen maar testen
Mobility Lab versnelt de ontwikkeling van startups die klaar zijn om te gaan testen in de praktijk. Met een pilot bieden we de kans om innovatieve producten en diensten te valideren of te demonstreren. Met als doel de mobiliteit te verbeteren en te verduurzamen. Daarbij staan maatschappelijke doelstellingen voorop. Er zijn geen commerciële doelstellingen bij het ondersteunen van de startups.
Wat houdt dat in?
Wij koppelen startups met een goed idee aan launching customers met een mobiliteitsprobleem. Samen zorgen we ervoor dat de toepassing in een stroomversnelling komt. Daarom gaan we testen in de praktijk. Het liefst in een reallife situatie met echte gebruikers. Wij geven hiervoor volop ruimte in de regio’s Rotterdam, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht.
Ontdek hoe een samenwerking werktLaatste nieuws
Test met ongevaldetectie op N279
De zogenaamde toepassing 'SmartRoads' stelt ongevallen vast op basis van locatiegegevens uit navigatiesystemen en smartphones. De toepassing wordt nu 3 maanden getest op de N279.
Al je reizen via één app: zo speelt FIGO in op jonge professionals (en studenten)
Om zakelijk reizen met een mobiliteitsapp tot een succes te maken, heb je twee dingen nodig: een soepele gebruikerservaring, én jonge gebruikers. Dat is tenminste de filosofie achter FIGO, zo legt Renske Wytzes uit in de nieuwste editie van De Ondernemer Onderweg.
Van campus tot carrière: FIGO en Flytz bundelen krachten voor een duurzame mobiliteitsrevolutie
Twee mobiliteit start-ups, FIGO en Flytz Mobility, bundelen hun krachten om een leven lang duurzame mobiliteit te bieden – van de universiteitscampus tot aan de boardroom.
Mobility Lab startups gaan samenwerking aan met eerste opdrachtgever
De zesde editie van Mobility Lab is succesvol afgesloten.
Een samenwerking met mooi resultaat
Op woensdag 23 november vond het laatste Mobility Lab event van dit jaar plaats voor de startups bij Connekt in Delft. Tijdens het #ConnektAffiliationEvent kregen onze startups de kans om in contact te komen met het netwerk van Connekt.